Per Pedersen, Gate Gourmet og Kenneth Haar, CEO modtager 3F Kastrups Aktivpris 2017

01-05-2017

Første maj hos 3F Kastrup bød traditionen tro på både taler, cirkus og uddelingen af årets Aktivpris. Den blev denne gang uddelt Kenneth Haar fra organisationen Corporate Europe Observatory (CEO) fordi de er modvægt til lobbyister, magtfulde organisationer og økonomiske interesser i EU.

”CEO bidrager med fakta og analyser som alternativ til de officielle forklaringer. Noget som vi i 3F Kastrup er helt afhængig af når det kommer til EU og f.eks. de såkaldte frihandelsaftaler TTIP og CETA. Det vil vi gerne påskønne”, sagde 3F Kastrups formand Henrik Bay-Clausen ved overrækkelsen 1. maj.

Dagens anden prismodtager var Uddannelsesambassadør Per Pedersen, som for alvor får kollegerne på kurser og efteruddannelse. Som 3F Kastrups formand Henrik Bay-Clausen udtalte ”Per Pedersen indsats som Uddannelsesambassadør er til stor gavn for kollegerne og til inspiration for alle andre firmaer også. Det ønsker 3F Kastrup at påskønne med Aktivprisen 2017 ved prisoverrækkelsen den 1. maj.”

Aktivprisen blev stiftet, i 1995, da 3F Kastrup fyldt 100 år, og gives normalt til en modtager udefra og til nogle af de hverdagens helte – fra egne rækker, som måske går lidt mere stille med dørene.

aktiv pris

 

 

 

 

 

 

 
Læs mere

3F Kastrup

- Din lokale fagforening for Kastrup og omegn