Lokalhistorisk vandretur på fredag d. 13

09-10-2017

3F Kastrup arrangerer igen i år en lokalhistorisk vandretur

Vi gentager succesen med en lokalhistorisk vandretur, i samarbejde med Stads- og Lokalarkivet, Tårnby Kommunebiblioteker. Lokalarkivar Lone Palm Larsen, er endnu engang vores guide, og igen i år, er det gratis at deltage. Lone fortæller den spændende historie om den voksende industri i Kastrup, og hvordan Kastrup udviklede sig til en arbejderforstad, med et meget stort behov for arbejdere og billige boliger.

Gåturen er en god måde at lære lidt om Kastrups lokalhistorie, samtidig med du får en smule motion. Lone tager jer igennem hele udviklingen fra marker til lejligheder.

Lær bolighistorien at kende, og efter arrangementet så belønner vi med en god kop kaffe og gulerodskage hos 3F Kastrup.

Tilmelding:

  • SundhedsCenter Tårnby tlf. 32 47 00 79 eller på foredrag.sc@taarnby.dk
  • Princippet: Først til mølle
  • Max. Antal deltagere 30 stk.
  • Turen lægges efterfølgende på Tårnby Kommunebibliotekers hjemmeside.
  • Ved aflysning se taarnby.dk/sundhedsugen

Yderligere information omkring vandreturen
Alle er velkommen til at deltage, dog egner vandreturen sig mest for voksne. Alle deltagere, skal være i stand til at gå 3 km, gåturen foregår dog med flere indlagte stop undervejs, hvor Lone Palm Larsen vil fortælle historierne om Kastrups udvikling. Byvandringen varer en 2-timers tid, og foregår i mellem klokken 14 og 16.

Mødested: Alleen 38 ved C.M. Larsens Allé – Kl. 14
Slutsted: 3F på Saltværksvej 68 – Kl. 16

Tårnby Sundhedsuge løber af stablen for 10 gang
Tårnby Sundhedsuge 2017 løber af stablen for 10. gang. Programmet byder på et væld af spændende aktiviteter for både børn, unge voksne og ældre med sundhed som omdrejningspunkt.

I Tårnby Kommune er sundhed på dagsordenen alle vegne i uge 41, de har valgt at benytte sundhedsugen til at sætte fokus på gode og sunde vaner under sloganet Go’ vane – dit valg!

Tårnby Kommune håber Sundhedsugen 2017 kan fungere som inspiration og motivation til at prøve nye aktiviteter, der kan føre til nye gode vaner, og dermed give alle borgere en sjovere og sundere hverdag.

Se hele det spændende program her http://www.taarnby.dk/media/2872788/Sundhedsugeprogram2017.pdf . Du har også mulighed for at se Tårnby Sundhedsuge på kort. På den måde får du et samlet oversigt, over hvor aktiviteterne finder sted, og hvilke aktiviteter der er i nærheden af dig.

Se programmet på kort her
http://www.taarnby.dk/borger/sundhed-og-forebyggelse/sundhedscenter-taarnby/sundhedsugen-2017-(1)/sundhedsugen-paa-kort           

Hvis ikke andet fremgår, er aktiviteterne for alle, gratis og kræver ikke tilmelding. Ved fysiske aktiviteter skal sportstøj medbringes. Tårnby Kommune forbeholder os retten til at ændre eller aflyse arrangementer i tilfælde af uforudsete hændelser. Ændringerne vil blive annonceret på SundhedsCenter Tårnbys Facebookside og på www.taarnby.dk/sundhedsugen under ”følg ændringer på siden”.

Følg os på Facebook

 
Læs mere

3F Kastrup

- Din lokale fagforening for Kastrup og omegn